Прасувальна система FashionMaster MIELE

Прасувальна система FashionMaster MIELE

Нова ера догляду за білизною -- Прасувальна система FashionMaster MIELE -- Зручного технологічного помічника представлено на Експозиції в Showroom MILAN!



❗Основні переваги -- тільки у MIELE:

📍Запатентована стільникова поверхня праски прасувальної системи Fashion Master легко й делікатно усуває складки та зім’яті частини тканин. Завдяки особливій структурі пара проходить через канали між стільниками на підошві й більш рівномірно розподіляється на поверхні, утворюючи прошарок між тканиною та праскою.



📍Функція відпарювання. Особливо легке розгладжування: технологія двох резервуарів -- у результаті швидкий і рівномірний розподіл пари.
Відпарювач -- частина прасувальної системи FashionMaster. Він відрізняється тим, що маючи невелику вагу (вдвічі меншу, ніж у праски), він генерує стільки ж пари й подає її під таким самим високим тиском. За рахунок цього складки легко розгладжуються, а пошкодження тканини виключено.



📍Інноваційна технологія FashionMaster дозволяє швидко та без особливих зусиль прасувати майже за мить -- від ніжних шовкових блуз та щільних лляних жакетів до складних предметів одягу з блискітками та принтами.



📍Система складання в два кроки, жодних зусиль! Легко почати роботу за кілька секунд завдяки запатентованій системі складання у два кроки.